BONA

Bona er et svensk selskap stiftet i 1919. Bona er anerkjent for sin gjennomgående høye kvalitet og sin miljøprofil. De var verdens første med et utvalg av vannbaserte gulvlakker og har i dag et stort utvalg av produkter til behandling, legging og vedlikehold av tregulv som alle har en minimal miljøpåvirkning. Bona produserer alle sine bindemidler selv, noe som er enestående blant verdens produsenter av gulvbehandlingsprodukter. Du er derfor sikret en gjennomgående høy kvalitet hver gang du bruker et Bona produkt. .


Tlf 92677371

Westye Egebergsgt. 8C


Innkjøring fra Akersveien via Telthusbakken

 

Tlf.:92677371

       23327150

post@utleiespesialisten.no

ÅPENT

Man-Fre-08-16


Lør Etter avtale

TLF:92677371

        23327150

Her finner du oss:

Bona Traffic HD

Annerkjent som verdens kanskje sterkeste lakk. Nylansert i 2013 med enda lavere løsemiddelinnhold og med den unike egenskap at den er gjennomherdet på 24 timer, noe ingen andre gulvlakker på markedet kan klare.

Det selvsagte valg for gulv med høy trafikk. i offentlig miljø, kontorer, butikker og selvsagt der det et tidspress for å kunne ta lokalene i bruk snarlig etter behandling. NYHET! Traffic HD er klar til bruk etter kun 12 timer.

Kombinèr suveren slitestyrke og rask utførelse Med Traffic HD, se mer info her.

 

Bona Wave

Bona Wave er en to-komponent vannbasert lakk for overflatebehandling av tregulv i offentlige områder med middels til stor trafikkintensitet. Produktet inneholder mindre enn 4% VOC men gir en tøff overflate laget for å vare. Bona Wave er tilnærmet luktfri og innehar DlBt godkjenning for sine lave utslipp. Fargen er klar og ikke-gulnende.

Wave er godkjent for bruk på idrettsgulv.

 

Les om Classic Lakk:

Bona Traffic Natural

Bona Traffic Natural er en ny generasjon lakk som bevarer utseendet og følelsen av rent trevirke uten at det går på holdbarhet og funksjonalitet. Bona Naturale 2K er holdbart som en kvalitetslakk og gir god beskyttelse mot kjemikalier og slitasje og gir treverket en følelse av den ultimate luksus.

Bona Prime Classic

Bona Prime Classic er en akrylbasert, 1-komponent, gulningsfri primer som gir en lys treinnfarging og bevarer treets naturlige utseende. Prime Classic er svært fleksibel og spesielt egnet for tregulv med større bevegelser enn normalt, for eksempel høykantparkett, gran- og furuplanker og tregulv med gulvvarme.

Bona Prime White

Hvite gulv er i skuddet som aldri før, og Bona's Prime White er perfekt for å oppnå dette på en enkel og varig måte. Du kan selv bestemme hvor hvitt med antall strøk som påføres. Bona Prime White kan brukes helt fra bunnen, men mange foretrekker å bruke Prime Classic først for å sikre en jevn innfarging. På toppen legges annen lakk for å gi økt slitestyrke eller annen glans.

 

Med Bona Prime White unngår du også grønnskjær i gulvet, noe som kan forekomme når man bruker olje til pigmentering først og vannbasert lakk på toppen.

Bona Prime Amber

Bona Prime Amber forgyller dine tregulv med en varm glød lik tradisjonelle, løsemiddelbaserte lakker, men uten løsemidler. Enkel utlegging og rask tørk gjør Bona Prime Amber enkel å bruke og er et naturlig og trygt valg for dine tregulv. Laget særskilt for bruk på mørke tresorter som Merbau, Meranti etc..

Bona Prime Intense

Prime Intense er en 1-komponent vannbasert 100% polyuretan grunningslakk beregnet for grunning av parkett og tregulv. Prime Intense er enkel å bruke og gir overflaten et fyldig utseende med dyp innfarging. Forhindrer sideliming og framhever treets naturlige farge og struktur. Hovedsakelig anbefalt for eik og andre mellomlyse treslag.

Bona Deep Clean Solution

Bona Deep Clean Solution er et konsentrert rengjøringsmiddel for grundig, dyp rengjøring av lakkerte og oljede tregulv. Den unike formelen gir optimal rengjøringseffektivitet og fjerner gjenstridige skomerker og klister uten risiko for skjolder i treverket. Bruk den til å tilbakestille eldre tregulv til opprinnelig glans og friksjon, eller til nullstilling og avfetting av overflaten før vedlikeholdspåføring av lakk eller olje. Kan brukes med gulvvaskemaskiner og er spesielt godt egnet for bruk med for Bona PowerScrubber. Kan selvsagt også brukes til manuell rengjøring. Prøv og opplev et nytt nivå av periodisk renhold.

For periodisk renhold av lakkerte tre- og korkgulv. For manuell bruk eller for bruk med Bona PowerScrubber.

Egenskaper:

Revitaliserer kjedelige, skitne gulv

Løser dypt inngrodd skitt og sta slitemerker

Sikker og ekstremt effektiv

Optimalisert for Bona PowerScruber

Opplærings videoer

LEIE UTLEIE SALG

Oslo  Akershus

Gulvslipemaskin

Slipemaskin

Bonemaskin

Poleringsmaskin

Skuremaskin

Multimaskin

Eksentersliper

Trekantsliper

Støvsuger

Vannsuger

Gulvsliping

Sliping av gulv

Slipe parkett

Parkettsliping

Slipe tregulv

Gulvolje

Osmo hardvoksolje

Gulvlim

Lut såper

Fugemasse

Rekvisita

slipe gulv

Classic uretan lakk

osmo olje

woca olje

bona

Junckers

tepperenser

tepperensemaskin

leie tepperenser

leie tepperensemaskin

utleie tepperenser

utleie tepperensemaskin

leie gulvvasker

leie gulvvaskemaskin

leie sofarenser

utleie sofarenser

rense sofa

rense møbler

utleie møbelerenser

leie møbelrenser

rense overmadrass


Gulvlakk

Se Classic-brosjyre:

Les om osmo olje

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler.

Les mer
Godta