VELG MASKINER

Det finnes mange ulike typer gulvslipemaskiner for leie, og hver maskin har sitt ideelle bruksområde. Det er av største viktighet at valget blir riktig fra starten av, for da går arbeidet unna på den mest effektive måte. Vi skal ta for oss de vanligste gulvtypene i et forsøk på å hjelpe deg som ønsker å bestille maskiner gjennom våre nettsider i å velge riktig maskin.


Vi gjør oppmerksom på at dette kun er en generell veiledning, og vi vil mer en gjerne hjelpe deg i ditt valg enten på telefon eller ved et besøk hos oss i butikken.

Full nedsliping av malte eller lakkerte tregulv som skal relakkeres eller males.


Tregulv av furu, gran eller parkett under 30 m2


Her benyttes en K&T Libra eller Arliquin(med støvsuger) gulvsliper med tilhørende kantsliper. Dette er den minste gulvsliperen med en vekt på ca 40 kg, og denne er godt egnet til små og trange rom. Dersom det er mange hjørner i rommet, er det fordel å leie en Festool hjørnesliper i tillegg. Type kanstsliper må bestemmes individuelt fra gulv til gulv, da noen av disse egner seg bedre for sliping av limrester og maling, mens andre igjen er bedre til å slipe lakk.


Tlf 92677371

Westye Egebergsgt. 8C


Innkjøring fra Akersveien via Telthusbakken

 

Tlf.:92677371

       23327150

post@utleiespesialisten.no

ÅPENT

Man-Fre-08-16


Lør Etter avtale

TLF:92677371

        23327150

Opplærings videoer

LEIE UTLEIE SALG

Oslo  Akershus

Gulvslipemaskin

Slipemaskin

Bonemaskin

Poleringsmaskin

Skuremaskin

Multimaskin

Eksentersliper

Trekantsliper

Støvsuger

Vannsuger

Gulvsliping

Sliping av gulv

Slipe parkett

Parkettsliping

Slipe tregulv

Gulvolje

Osmo hardvoksolje

Gulvlim

Lut såper

Fugemasse

Rekvisita

slipe gulv

Classic uretan lakk

osmo olje

woca olje

bona

Junckers

tepperenser

tepperensemaskin

leie tepperenser

leie tepperensemaskin

utleie tepperenser

utleie tepperensemaskin

leie gulvvasker

leie gulvvaskemaskin

leie sofarenser

utleie sofarenser

rense sofa

rense møbler

utleie møbelerenser

leie møbelrenser

rense overmadrass


Gulvlakk

Tregulv av furu, gran eller parkett over 30m2


Til gulv med en størrelse på over 30 kvadratmeter brukes en Ørebro,K&t Aries gulvsliper med passende kantsliper. Denne gulvsliperen veier ca 60 kg Dersom det er mange hjørner i rommet er det fordel å leie en Festool hjørnesliper i tillegg. Type kanstsliper må bestemmes individuelt fra gulv til gulv, da noen av disse egner seg bedre for sliping av limrester og maling, mens andre igjen er bedre til å slipe lakk.

Tregulv av furu, gran eller parkett over 50 - 100 m2


Her brukes en Hummel eller K slipemaskin som er den største og tyngste maskinen i vårt sortiment, med en vekt på ca. 85 kg. Maskinen kan justeres på valsetrykket, og brukes mest av profesjonelle parkettslipere. Sliper raskest av alle våre slipemaskiner og benyttes oftest i forbindelse med sliping av store areal som for eksempel forsamlingslokaler, kontorbygg eller idrettshaller.

KANTEMASKINER:


Dette er maskiner til sliping langs veggene. Vi har kantslipere med både kort og lang nese slik at sliping under f.eks. radiatorer blir enkelt. Noen er også utstyrt med lys. De har effektivt støvavsug og er enkle å betjene.

Full nedsliping av malte eller lakkerte tregulv som skal beises og lakkeres.


Tregulv av furu, gran eller parkett


Først velges slipemaskin for fjerning av maling eller lakk (grovsliping) som i alternativene over. Da beising av gulv krever et tilnærmet perfekt sliperesultat for å unngå fremheving av feil i slipeprosessen, brukes en stor multimaskin til finslipingen. Her finnes to alternativer, enten en Multimaskin m slipenett / multidisk. På små flater kan det brukes en eksentersliper.

Mønsterparkett


Lakkert mønsterparkett vil si at det er laget en eller annen form mønster i selve parketten. Det kan være lagt som fiskebeinsmønster eller mosaikkmønster med ruter som går annenhver vei. Her må det brukes en multimaskin m/ en fin slipenetting eller en multidisk for å få bort striper etter de andre  slipemaskinene


3. Nedmatting av lakkerte gulv for relakkering

Bonemaskin-Poleringsmaskin-Multimaskin-Skuremaskin


Denne metoden kan brukes der hvor man ikke ønsker en full nedsliping av gulvet, men mer en overflatepussing for å fjerne riper og småmerker. Det forutsettes at den gamle lakken er hel, det vil si at den ikke er nedslitt noen steder. Denne metoden bevarer det ”gamle gulvet”, men lager en flott ny finish på det. En 16”eller14» multimaskin påsatt slipenetting i ulike grovheter får slike gulv til å bli som nye. Riper og merker vil i all hovedsak sitte helt i overflaten, og det gjør at denne metoden er svært effektiv. Dype hakk og lignede kan ikke fjernes gjennom nedmatting av tregulvet.

Her finner du oss:

Les om Classic Lakk:

Se Classic-brosjyre:

Les om osmo olje

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler.

Les mer
Godta